Coca Cola,inte bara en dryck!

Se ALLT du kan göra!

image173


1. Rengör en bränd panna genom att hälla i cola i den och koka. Det tar bort alla fläckar.

2. Det är lätt att få ett modern fotografi att se ut som ett gammalt sepia-färgat. Stryk bara försikigt lite Coca Cola på fotografiet och torka det snabbt.Om du blöter ner fotografiet för mycket blir det buckligt. Fotostatkopierade svartvita bilder blir fina "antika" tryck om de får samma behandling. Kartor som fotostatkopierats och behandats på detta sätt ser fantastiska ut i ramar i antik stil.

3. Om du färgar ditt hår och resultatet blir för intensiv färg kan vanlig Coca cola hjälpa till att göra håret ljusare.

4. Ge gamla mynt en tvättomgång i cola. Det ger samlingar och dekorativa föremål en briljant lyster.

5. Häll Coca cola i din järngryta och lämna den hela dagen.Det här tar bort kalkavlagringar och gör den ren inuti.


6. Toalettet kan rengöras genom att man häller en burk cola i den. Syran i drycken börjar genast arbeta.

7. Man får en utmärkt barbeque-sås om man mixar cola och ketchup hälften-hälften. Smörj in kyckling, kött, etc., med det innan det tillagas. Det får det att vattnas i munnen.

8. Vanling cola är en bra hår-conditioner. Häll det över ditt hår, skölj och torka.

9. Häll cola i flata, vida tallrikar och ställ den i trädgården så får du hjälp att få bort sniglar från dina plantor. De attraheras av den söta doften och när de väl faller i kan de inte komma ur.

10. Rostiga bultar kan lossas genom att man blöter en trasa i cola och lindar in bulten i den. Lämna den så ett par timmar då blir den lättar att rucka.

11. Rengör dina smycken i ett glas cola. Borsta av med en tandborste och skölj väl. (Inte rekommenderat för värdefulla föremål eller de som har en juvel i sig.)

12. Vanlig Coca cola hjälper till att lugna oroliga magar. Använd inte färsk cola med mycket kolsyra eftersom det kan göra situationen värre. (Ta bort kolsyran genom att hälla i lite socker, om du behöver.)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback